Onafhankelijk advies geven en
persoonlijke service bieden?

Écht persoonlijk advies van
betrokken specialisten

Elke dag streven naar tevreden klanten

Bij Luyten zijn we altijd op zoek naar getalenteerde mensen om ons team te versterken. Ons werk is meer dan alleen financieel advies, het gaat om het bieden van persoonlijke aandacht en het leveren van professioneel advies aan onze klanten. We geloven in een hecht team dat samenwerkt om het leven van mensen eenvoudiger en beter te maken.

Als je bij ons komt werken, word je deel van een warme en ondersteunende werkomgeving. Persoonlijke groei en ontwikkeling worden aangemoedigd. We begrijpen dat talent van onschatbare waarde is en we zijn altijd op zoek naar mensen die onze waarden delen en ons team kunnen versterken. Of je nu een doorgewinterde professional bent of aan het begin van je carrière staat, bij Luyten kun je jouw vaardigheden ontwikkelen en bijdragen aan onze missie om onze klanten te helpen en te ontzorgen.

Samen groeien

We investeren aanzienlijk in opleidingsmogelijkheden, waardoor je de kans krijgt om jezelf maximaal te ontwikkelen. Als je bij ons komt werken, word je deel van een warme en ondersteunende werkomgeving. Persoonlijke groei en ontwikkeling worden aangemoedigd.

Dit krijg jij terug

Bij Luyten Adviesgroep krijg je een verantwoordelijke functie waarin je de vrijheid hebt om zelfstandig beslissingen te nemen en duurzame relaties met klanten op te bouwen. We begrijpen dat talent van onschatbare waarde is en we zijn altijd op zoek naar mensen die onze waarden delen en ons team kunnen versterken.

Heb je vragen?

Céline beantwoordt al je vragen. Je mag ons natuurlijk ook makkelijk en snel een Whatsapp bericht sturen!

Kom in contact

Veelgestelde vragen

Wie zijn wij?

Onafhankelijk advies, persoonlijke service en betrokken specialisten. Dat is Luyten Adviesgroep. Onze belangrijkste waarde is klanttevredenheid en dat kunnen we alleen bereiken met bevlogen medewerkers. Als werkgever bieden wij je een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid. Je wordt onderdeel van een hecht team. Je krijgt veel vrijheid om zelf je werk in te delen. Wij geloven dat kwaliteit het allerbelangrijkste is. Daarom krijg je de mogelijkheid om jezelf op allerlei gebieden maximaal te ontwikkelen. Verder bieden wij je een marktconform salaris en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Wie ben jij?

Je bent een nuchtere persoonlijkheid met doorzettingsvermogen en gezond verstand. Je krijgt energie van het samenwerken in een hecht team. Je hebt HBO werk- en denkniveau en wil je graag verder ontwikkelen. Het liefst woon je in de regio Etten-Leur, Breda of Roosendaal.

Wanneer kan ik starten?

Wil jij bij Luyten in een hecht team iedere dag bijdragen aan tevreden klanten? Mail dan jouw motivatie en cv naar celine@luyten.nl.

Zo ziet het sollicitatieproces eruit

1

SolliciteerBel of stuur ons een bericht

2

We maken een afspraakKom gezellig langs!

3

KennismakenTijd voor koffie

4

We gaan in overlegWe nemen snel contact met je op

5

We bespreken je contractAlles akkoord?

6

Gefeliciteerd!Je eerste werkdag is binnenkort!

Uren
Opleidingsniveau
Functies

0 Vacatures

Lijkt Luyten jou een fijne werkplek waar je onderdeel uit kan maken van een team? Bekijk dan onze vacatures.

Heb je vragen?

Céline beantwoordt al je vragen. Je mag ons natuurlijk ook makkelijk en snel een Whatsapp bericht sturen!